Siirry suoraan sisältöön

Tietoa meistä

Homemap Oy

12 vuoden kokemuksella tehokkaita ja laadukkaita ilmanvaihdon puhdistuksia, huoltoja ja remontteja.

Homemap on ollut Suomalaisten luotettava kumppani kaikissa ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa jo 12 vuotta. Vuosien varrella olemme saaneet kattavan määrän tietoa, taitoa ja ilmanvaihtoalan kokemusta.

Tämän ansiosta olemme pystyneet kehittämään toimintaamme ja tarjoamaan entistä laadukkaampia ja tehokkaampia palveluita asiakkaillemme. Homemap on aina valmis auttamaan sinua kaikissa ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa, oli sitten kyseessä puhdistus, huolto tai remontti. Toimimme nopeasti ja luotettavasti, ja teemme työmme aina asiakkaan parasta ajatellen.

Vuonna 2022 päätimme laajentaa suodattimien myyntiä verkkokauppaamme jotta voisimme tarjota asiakkaillemme entistä laajemman valikoiman suodattimia sekä helpon ja nopean tavan ostaa niitä.

Verkkokauppamme on suunniteltu selkeäksi ja helppokäyttöiseksi, joten voit löytää etsimäsi suodattimen nopeasti ja tilata sen kätevästi. Tarjoamme myös asiakaspalvelua, joka auttaa sinua löytämään oikean suodattimen ja vastaa kysymyksiisi. Tutustu valikoimaamme ja tilaa suodattimesi jo tänään!